Vi er i prosessen med å sette opp en nettbutikk. Inntil videre finner du informasjon om sykler og deler vi forhandler her:

Sykler for sesongen 2019

Dartmoor Primal Evo 27,5 +

Dartmoor Primal Evo er en hardtail terrengsykkel som passer til det meste, men på grus og i terrenget kommer den til sin fulle rett. Primal Evo kommer med 1×11 utveksling som gir mindre trøbbel i vintersesongen og brede 27,5 plus- dekk som gir ekstra godt grep ved lavere trykk, også i snø. Primal Evo’s specs og rammegeometri gjør langdistanseturer med bratte stigninger og lange utforkjøringer til en stor opplevelse.

 

Accent Peak 29 Alu:

Accent Peak 29 er en hardtail terrengsykkel som definitivt kan leke med de store. Er du på utkikk etter en inngangsmodell til konkurransesykling, eller ønsker å trene i terrenget er Peak et selvskrevet valg. Med tydelig aggressiv sittestilling, SRAM NX Eagle med 1×12 utveksling og racing-hjulsett klart for slangeløst oppsett er Peak 29 en invitasjon til tekniske cross country-løyper.

 

Accent Peak 29 Carbon

Accent Peak 29 Carbon byr på alt aluminiumsversjonen kan skilte med, men tar modellen til nye høyder med en superlett monocoque carbonramme. Peak 29 Carbon veier kun 10kg som absolutt er konkurransedyktig på dette prisnivået. Legg til SRAM GX Eagle med 1×12 utveksling og Sram Level T bremser og du har en imponerende konkurransesykkel til en god pris.

 

Accent Furious:

Accent Furious er en grussykkel optimalisert for lengre turer og pendling året rundt på varierende terreng. Modellen er en perfekt krysning mellom landevei- og terrengsykkel, og med stiv gaffel er den derfor optimal for lengre turer på grus og asfalt. Furious inspirerer også til trening og kan enkelt modifiseres til ren landeveissykkel for maksimalt treningsutbytte.

 

Accent Feral:

Accent Feral er en grussykkel med carbonramme for maksimal effekt på varierende terreng. Feral byr på aggressiv sittestilling som man finner i landeveisykler, bredere dekk (700x50C), lavt krankhus og SRAM Rival girgruppe som gjør sykkelen til en allsidig konkurransemodell. I tillegg finnes festepunkter for bagasjebærer og alt man måtte ønske seg for å ta med seg sykkelen på en skikkelig ‘Bikepacking’ tur. Sykle Norge på langs? Hevde deg i Cyclocross ritt? Trening i variert terreng? Accent Feral er modellen for deg.