I den lille sjappa vår på Buran har vi holdt på siden 2016. Sammenlagt har vi over 40 års erfaring med sykler, så du kan trygt si vi har sett det meste på to hjul. Noen av oss sykler aktivt, noen sykler til jobb hver dag og alle mener at livet bør leves sammen med en sykkel (…eller helst mange sykler). Vi har troen på at det meste kan fikses og at vi kan bidra til en litt grønnere planet hver eneste dag. Som en liten aktør I et marked I vekst setter vi kundeservice og profesjonell hjelp først. Alltid.

Hils på oss:

Michal kommer fra Wroclaw i Polen, men er bosatt i Trondheim med hund og samboer. Han har i flere år jobbet hos Sykkelsenteret på Ila, der han har opparbeidet seg bred erfaring og kompetanse som sykkelmekaniker. Han er også en lidenskapelig syklist som tar sykkelen hver dag fra Lian, hvor han bor, til verkstedet i Ila. Michal har drevet med trial i mange år, men fokuserer for øyeblikket på enduro, og liker å delta i konkurranseritt.

Odd Erik er oppvokst og bosatt på Møllenberg, et steinkast fra Trondheim Sykkelservice sine lokaler på Buran. Han er en erfaren sykkelmekaniker med 10 års fartstid fra Sykkelsenteret på Ila og har fortsatt siden 2016 hos oss. Han har meget solid kompetanse når det gjelder sykkel – han fikser det meste! Han gjør også maskineringsarbeid med bl.a. dreiebenk hvis du trenger skreddersydde deler til sykkelen, og han bygger hjul. Odd Erik tilbringer ellers mye tid på sykkelsetet og har drevet med forskjellige sykkelgrener. Forøvrig liker han gamle ting, helst pre 1945.

Patryks arbeidsliv har dreiet seg om sykler i nesten to tiår. Under hans rolige og sindige ytre gjemmer det seg stor mekanikerkompetanse. Personlig er Patryk glad i grus- og stisykling, men føler seg ikke like komfortabel på landeveissykler. Han flytter (og flykter) nå fra Bergens infamøse regnvær til Trondheim Sykkelservice og håper sterkt regnbygene ikke følger etter. Forøvrig er han svært glad i verktøyet sitt og vil kjempe til siste slutt for å holde arbeidsbenken ryddig!